latinica english deutch

О нама

Д.о.о. “Топлота” са основном дјелатношћу из топлотне технике организована је 1991. године. Поред основних средстава за обављање дјелатности “Топлота” је кренула са искуством оснивача стицаним од 1970. године. Данас са структуром кадрова инжињера, техничара и монтера присутни смо на тржишту Босне и Србије у струци:

– топлотне и расхладне технике,
– хидротехнике,

са дјелатностима:

– пројектовање,
– испорука материјала и опреме,
– монтажа и пуштање постројења у рад.

Стручно и успијешно испуњење захтијева корисника наших услуга основа су пословања д.о.о. “Топлота”. Четврт вијека постојања и преко четрдесет година радног искуства у струци топлотне и расхладне технике гаранција су успијешне пословне сарадње.

Својом пословном политиком д.о.о. „Топлота“ се окренула испуњењу захтијева инвеститора и самој захтијевности инвестиционог пројекта. Потреба модерног човјека да рационално користи своје вријеме навела нас је да Вам омогућимо да на једном мијесту остварите комплетну услугу:

– стручни савијет,
– квалитетно пројектно рјешење,
– куповину и транспорт материјала,
– уговарање извођења радова.

Овакав приступ послу се добро показао у пракси јер омогућава инвеститору да дође до боље и прецизније понуде, а нама да направимо боље пројектно рјешење и остваримо усаглашеност радова на објекту.